Fém fóliásmedencék,Fóliás medencék, pp medencék

Fém fóliás medence a medence építés egyik legolcsóbb, leggyorsabb módja. E technológiát kifejezetten a Közép-Európai időjárási viszonyokhoz tervezték a nagy hőmérséklet ingadozásokhoz, melyek Magyarországot is jellemzik. E technológia előnye, hogy télen NEM FAGY szét a medence szerkezete, és ezért ajánljuk minden kedves ügyfelünknek, akik kültéri medencék építésében gondolkodnak.A beton alapra kerül egy oldalsó fémpalást alsó - felső merevítésekkel, és ez adja a medence szerkezetét. A vízzáróságot PVC alapanyagú, UV stabilizált fólia biztosítja, ami gyártóműben konkrét méretekben kerül gyártásra, és készen megvásárolható. A medence fóliázása körültekintést és nagy gyakorlatot igényel, de a gyári fóliabélés valamelyest könnyedséget ad a telepítéskor.A módszer alapvető kritériuma a medence méret és alakpontossága, hiszen a kész fólia sem nagyobb, sem kisebb medencébe nem helyezhető be. Tapasztalt szerelőink megoldják a telepítést Önnek !

Sunny-Pool medence-család

Soleo medence

A polipropilén medence

Soleo Terrabonne

Soleo Olympic

Soleo Haricot

Kör alakú fóliás medence

Ovális fóliás medence

Famintás fóliás kőrmedence

RIVIÉRA OVÁLIS MEDENCE

RIVIÉRA KEREK MEDENCE

INTEX puhafalu medence

Üvegszálas poliészter medence,téglalap alakú.

ACRYL lépcsőformák fóliás medencékhez.

Fóliás medence pótfóliák

Zsaluköves fóliás medence, Mozaikmintás

Zsaluköves fóliás medence, Adria kék

Zsaluköves fóliás medence, Adria kék
Polipropilén ( PP ) műanyag medencék olcsón, gyorsan alkalmazható technológia, de minőségre, tartósságra a mai kor igényeit nem tudja kielégíteni.Az alapanyag a napsugárzás hatására hamar öregszik, színe rendkívül gyorsan fakulásnak indul, rugalmasságát elveszíti.5-6 éves korukra a hegesztések mentén elrepednek.
Felújításuk saját anyagukkal csak korlátozott mértékben végezhetők el.A gyakorlatban a medence felújítása helyszínen szabott fóliaburkolattal biztosítható ( hasonlóan, mint a zsaluköves medencéknél ) így a PP alapanyag felhasználása nem javasolt.
Ha árban kedvező medencét szeretne, akkor a gyorsan telepíthető fémpalástos, vagy az egyéni igényeket is kielégítő zsaluköves medencéket javasoljuk e pp technológia helyett.

A leggyakoribb, legkedveltebb, leginkább elterjedt medencetípus a zsaluköves fóliás medence, amely a legkedvezőbb ár/érték aránnyal bír. Változó vízmélységgel, érdekes formával a megrendelő igénye szerint elkészíthető medencetípus. A vasalt betonszerkezet garantálja a hosszú élettartamot, melynek belső felületét és vízzáróságát többféle színű és mintájú, 1,5 mm vastag, UV stabilizált, a helyszínen a medence méretére képezzük ki. Az így kialakított burkolat rendkívül ellenálló, a mechanikai hatásokat jól viseli.
A fóliát nem kell a medence oldalfalára ragasztani, az csupán a medence peremére van rögzítve, mivel a fóliát a medence vize simítja a felülethez és tartja ott. A fólia élettartama átlagosan 10-15 év. Az „elöregedett” fólia cseréje viszonylag egyszerűen megoldható.